Soms loop je al een tijdje rond met een vraag/wens/idee of probleem waar je niet verder mee komt. Een antwoord of de vervolgstap lijkt niet binnen bereik. 

Tijdens de workshop ‘Jouw Tijdreis’ word je de mogelijkheid geboden om dit verder te onderzoeken. Je hoeft dit onderzoeken niet alleen te doen. Samen met de aanwezige andere deelnemers wordt jouw vraagstuk “geanalyseerd”. Het bijzondere is dat dit analyseren niet met woorden gebeurt, maar aan de hand van de beelden die jouw vraag oproept bij de andere deelnemers. Uiteindelijk levert dit één gezamenlijk beeld op van je huidige situatie. Dit beeld zal zich gaandeweg transformeren in het mogelijke toekomstige beeld.  

Je zult ervaren dat het werken met beelden een andere dynamiek oplevert en hierdoor andere “oplossingen” letterlijk in beeld komen. Laat je verrassen en inspireren. 

Deelnemen kan doordat je jouw vraagstuk inbrengt als leidend thema of je neemt deel zonder vraag omdat je geïnteresseerd bent in de werkwijze.

Wil je meer weten over deze werkwijze, neem rechtstreeks contact met me op mobiel: 06 3808 7535.

Hartelijke groet, Rob Limpens

(De werkwijze en de tools die hier gebruikt worden zijn afkomstig uit TheoryU van Otto Scharmer, Prof. MIT Massachusetts)