Oplaadpunt Steenfabriek Udenhout

Ontmoeten
.

Jouw Tijdreis

thematische workshop
Soms loop je al een tijdje rond met een vraag/wens/idee of probleem waar je niet verder mee komt. Een antwoord of de vervolgstap lijkt niet binnen bereik. Tijdens de workshop Jouw Tijdreis wordt je de mogelijkheid geboden om dit verder te onderzoeken.

de kunst van het Waarnemen

persoonlijke workshop
Waar ‘mijn tijdreis’ gebruik maakt van werkvormen uit de TheoryU om helderheid te verkrijgen over wat je bezig houdt of wellicht belemmert, werkt ‘de kunst van het waarnemen’ volgens het systemisch gedachtengoed van Bert Hellinger e.a.

De Steentuyn

permacultuurtuin & voedselpark
Naast het Heerkenshuis wordt een mooie moestuin aangelegd door een groep enthousiaste vrijwilligers is samenwerking met professionals. De Steentuyn onderscheidt zich van meer algemeen gangbaar tuinieren en dat is gelijk wat ze zo bijzonder maakt. In onze samenwerking met de natuur worden de grondbeginselen van de permacultuur toegepast.

Wandelroute de Leemputten

ontspannen
Bij Het Heerkenshuis bevindt zich het Informatiepunt en startpunt voor de wandeling “Struinen eens door het puin!” Deze wandelroute laat je kennis maken met een gebied dat de voorbije eeuwen vorm heeft gekregen door industriële bedrijvigheid van de Steenfabriek D’n Oven. Een uniek gebied waar nu de natuur de vrije hand heeft gekregen en zich ontwikkeld tot nieuwe natuur.

In ontwikkeling

• Zondagochtend Oplaadpunt Steenfabriek Udenhout Cursus Systemisch werken • Fotografiebeleving voor jongeren
© 2022 Stichting De Steenfabriek Udenhout