Tijdens de workshop intuïtief schilderen breng ik je in contact met jezelf. Door het schilderen vanuit het contact met jezelf ontdek je wat er in je leeft en dat breng je intuïtief in beeld. Intuïtief schilderen haalt je uit het denken en brengt je bij je gevoel, emoties en intuïtie.  Alles mag er zijn. Een creatieve flow op gang brengen, spelen met verf en andere materialen. Door jezelf open te stellen kom je in beweging! Je durft jezelf te uiten, te laten horen en zien.

Na het schilderen kijk je op afstand naar jouw schilderij. Waar gaat het schilderij over? Welke betekenis kun je er aan geven?

Op deze manier kun je ook woorden geven aan wat je van binnen voelt en wat er in je omgaat. En dat is supermooi!

Intuïtief schilderen geeft je inzicht in jezelf waardoor je stappen kunt maken in je ontwikkeling en dat geeft innerlijke groei, beweging en brengt je meer bewust op weg naar jouw doel.

Langs deze weg kun je jouw levensmissie en levenspad ontdekken en/of versterken.

Hoe ziet de workshop er uit?

We beginnen met koffie en thee en iets lekkers. Daarna gaan we schilderen. En bij mooi weer lekker buiten in de natuur.

Om helemaal bij jezelf te komen, geef ik een korte ontspanningsoefening. Vanuit die ontspanning nodig ik jou uit om vanuit de basis-overtuiging “Alles is oké” jouw innerlijk kind te ervaren in het schilderen. 

Jouw bijdrage voor de workshop € 35,00. Dit is inclusief alle materialen, koffie en thee met lekkers. De groep bestaat uit maximaal 6 personen en duurt 3 uur.  

Data

Zaterdag 26 augustus van 13.00 tot 16.00 uur

Zaterdag 9 september van 13.00 tot 16.00 uur

Zondag 8 oktober van 13.00 tot 16.00 uur

Zaterdag 28 oktober van 13.00 tot 16.00 uur

Zondag 5 november van 13.00 tot 16.00 uur

Zaterdag 11 november van 13.00 tot 16.00 uur

Zaterdag 18 november van 13.00 tot 16.00 uur

Locatie

“De Steenfabriek”, Van Ginnekenweg 12 Udenhout

Intuïtief schilderen als teamuitje of met je vriendinnen/vrienden? Dat kan natuurlijk ook! Neem gerust contact met mij op via info@ksieje.nl, ik bespreek graag de mogelijkheden met je.